You are here
Home > Vásárlás >

A plüss játék minden alkalomra kiváló ajándék

óriás plüss maci

Közhely, de igaz, hogy ajándékot adni és kapni is legalább akkora öröm, ugyanakkor a mai árubőségben sokszor nehéz megtalálni azt a bizonyos tárgyat, amelytől a megajándékozottnak biztosan felcsillan a szeme. Egy plüss játék azért jó választás, mert mindenkihez passzol valamelyik, így bármilyen alkalomból személyre szóló kedves figurával lephetjük meg szeretteinket. Ma már nem csak apró játékok közül választhatunk, hiszen az óriás plüssök akár kényelmes bekuckózásra, meghitt összebújásra is lehetőséget nyújtanak.

Plüssök, mint a szeretet jelképei

A plüssök már évtizedek óta az otthonok, és első sorban a gyerekszobák kihagyhatatlan kellékei, szinte nincs olyan ember, aki ne szeretné a kedves puha játékokat, amelyeket jó kézbe venni. Ha egy gyerektől megkérdezzük, hogy milyen ajándéknak örülne, akkor szinte biztos, hogy a listáján a plüss mindig szerepel, bármennyi is legyen már neki. Az ajándékozási szokások változásával a plüss játék már nem kizárólagosan a gyerekkor privilégiuma, hiszen ha máskor nem, akkor Valentin napra a szerelmesek igen gyakran a virág mellé egy kedves plüss figurával, vagy szív alakú párnával lepik meg kedvesüket.

Plüssök babáknak, kisgyerekeknek

Igaz, a csecsemő még pár hónapig nem tudja a kezébe venni a plüss játékát, de a szunyókálás után kellemes, és megnyugtató számára, ha színes, kedves figurák veszik körül. Ugyanakkor egy jól eltalált plüss sokszor válik számára olyan nélkülözhetetlen társsá, amely segíti átvezetni a csecsemőből az óvodássá válás, majd a kisgyerekből a kamasszá válás érzelmi buktatókkal terhelt folyamatán.

óriás plüss maci

Plüssök, mint családtagok

Szinte biztos, hogy „Ő” lesz a hálótárs, és a nélkülözhetetlen barát az otthon falai között, vagy a bölcsődében és az óvodában. A szülők gyakran tapasztalják, hogy micsoda drámát okozhat egy családi kirándulás, vagy nyaralás során az otthon felejtett, vagy az elvesztett plüss játék esete. Kénytelenek pénzt, energiát nem kímélve, és gyakran különböző fondorlatokhoz folyamodva pótolni a kedvencet. És bármennyire is sikerül ugyan olyat szerezni, a gyerek mindig érzi, hogy ez nem ugyanaz: valami hiányzik belőle, ami lehet például a számára kedves illat – amelyet olykor nagy harc árán próbál a szülő mosással eltüntetni. Az is ismerős sok szülő számára, a folyamatos használat miatt avíttá, kissé megkopottá vált kedvencet időnként fel kell javítani. Egy átlagos gyerekszoba kihagyhatatlan tartozéka egy plüssökkel teli hatalmas tárolódoboz, és az ágyon a gyermek szinte már el sem fér a felsorakoztatott kedvencektől. Az is tapasztalat, hogy még a kevésbé favorit plüsstől is nehezen, vagy egyáltalán nem képes megválni, bármennyire is érvel a szülő kedvesen, okosan, hogy más gyerek mennyire örülne az ő megunt játékának. Ám ahogy a gyerek nő, és folyamatosan cserélődnek a bútorok és a játékok, szinte biztos, hogy a hatalmas plüss mennyiségből (összegyűjtött kollekcióból) egy-két régi kedvenc valahol helyet kap a polcon.

Miért jó választás a plüss játék?

A plüss játékhoz való ragaszkodás fejleszti az érzelmi kötődés tanulását, és kihagyhatatlan része a különböző szerepjátékoknak. Ma már a kézbe vehető puha plüss játékokon kívül óriás plüssök és lakberendezési célú figurák is kaphatók, amelyek bármely szoba díszévé válhatnak.

Miért jó ajándék a Teddyway termékcsalád?

A Teddyway óriás plüss játékok között számtalan figura található meg, legyen szó az óriás unikornisokról, elefántokról, a szelíd nyuszikról vagy a barátságos pingvinekről. Jó választás bármilyen alkalomra, és a tucat játékok helyett érdemes egy személyre szóló kedves figurát választani, például az Óriás plüss macik otthonosságot és melegséget csempésznek be minden otthonba. Az igényeinktől a szoba méretétől függően akár egy kisebb 100 cm-eset, vagy akár egy 340 cm-es óriás macit is vásárolhatunk, amely már egy kárpitozott bútort is helyettesíthet. Az óriás plüssjátékok töltete megszámlálhatatlanul sok, apró, 100 % szilikonszálas golyók, amelyek nemcsak antiallergén tulajdonságokkal rendelkeznek, de a játékok az alakjukat is tartósan megőrzik. Fontos tudni, hogy a játékok az Európai Unió összes biztonsági szabványának, és követelményének megfelelnek, így a pihe puha plüss játékkal nem csak a szeretetünket fejezzük ki, hanem a biztonságát is szem előtt tarthatjuk a számunkra fontos személynek.

Fotók: teddyway.hu

Top