You are here

A falmatrica: keltsük új életre lakásunkat!

falmatrica

A falmatrica egy remek módja annak, hogy egy kicsit új életet leheljünk a lakásunkba. A vinilből készült matricák számtalan lehetőséget kínálnak az otthonunk díszítésére, áruk is pénztárcabarát. Online matrica dekorációs webáruházak egyedileg, méretre szabva gyors határidővel készítik el ezeket a remek dekorációs elemeket. Nézzük meg, hogyan alkalmazhatjuk őket a lakás különböző helyiségeiben!

Előtérbe

Mikor vendégek érkeznek hozzánk, az előtérbe toppannak be. Ezért fontos az első benyomás. Falmatricákkal könnyedén egyedivé tehetjük előterünket. Erre remek lehetőséget kínálnak a köszöntő idézetes falmatricák. Ezeket a matricákat kifejezetten előtéri felhasználásra ajánljuk.

idezetes falmatrica eloterbe

Nappaliba

A nappali az a helyiség, ahol a család és a barátok összegyűlnek. Egy falmatrica segítségével egyedivé tehetjük ezt a teret. Például egy nagyméretű állatos matrica falra, mint például egy lovas vagy cicás falmatrica, vagy egy hatalmas családfa matrica, nagyon impozáns látványt nyújthat. Nem szabad elfeledkeznünk az idézetes falmatricákról sem, mely szólhat például a családról, barátokról.

nappaliba falmatrica

Konyhába

A konyhában a főszerep a főzésen és a gasztronómián van. Egy konyhai eszközök matrica, mint például egy szakácskés, vagy egy nagyméretű konyhai idézetes matrica, remek módja annak, hogy egy kis életet vigyünk a konyhába. Dekorálhatunk még kávés, illetve boros témájú falmatricákkal is.

konyhaba matrica

Gyerekszobába

A gyerekszobában a játék és a kreativitás a legfontosabb. Egy mesefigura matrica, vagy egy állatos falmatrica, remek módja annak, hogy egy játékos hangulatot teremtsünk a gyerekszobában. A gyerekek szeretik látni a mesefigurákat a falon, így egy ilyen matrica mindig örömet tud okozni.

unikornis falmatrica gyerekszobaba

Hálószobába

A hálószobában a pihenés és a relaxáció a legfontosabb. Egy idézetes matrica, vagy egy egyszerű minta, mint például egy nonfiguratív matrica segít a pihenésben és a lazításban. Egy idézetes falmatrica, mint például egy motivációs idézet, vagy egy bölcs gondolat, remek módja annak, hogy egy kis inspirációt vigyünk a hálószobába. Az idézetes falmatrica segíthet abban, hogy nyugodtabb és pozitívabb legyen a hangulat, így elősegítve a pihentető alvást.

Fürdőszobába

A fürdőszobában a tisztaság és a higiénia a legfontosabb, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne díszíteni. A falmatricák remek módja annak, hogy egyedivé tegyük ezt a helyiséget és hozzáadjunk egy kis személyiséget. A falmatricák könnyedén felhelyezhetők akár csempére is.

 

Top