You are here
Home > Magazin >

Tippek És Trükkök Kezdő Nyerőgépes Játékosoknak

A nyerőgépek a szerencsejáték leginkább elterjedt és egyben talán az egyik legizgalmasabb formája is, így természetes, hogy sok legenda kering ezekkel a játékokkal kapcsolatban. Sajnos biztos nyerő stratégiák nincsenek, azonban vannak olyan trükkök, amelyeket okosan használva az Összes játékos tudja valamelyest növelni az esélyeit. Sajnos a trükköket ismerni még csak a probléma egyik fele, ugyanis a jó játékstratégiák higgadt és fegyelmezett alkalmazása éles helyzetben nagyon nehéz lehet. A kezdő szerencsejátékosoknak tehát nem elég a profik tippjeit követniük, a higgadtság, a jó megérzések és a fegyelmezett játék ugyanilyen fontos a sikerhez. Olvass tovább és tudd meg miként érdemes belevágnod az online nyerőgépezésbe.

Próbálj Ki Minél Több Különböző Nyerőgépet

Az online szerencsejáték világában az általad választott kaszinótól függően több ezer különféle nyerőgépet kipróbálhatsz, amelyek közel egy tucat kategóriába tartozhatnak. A nyerőgépek között jelentős eltérés lehet, mind játékmenetben, mind a nyeremények nagyságában és gyakoriságában, mind egyéb paramétereikben, a hangulatról nem is beszélve.  Mint az életben minden esetben, a nyerőgépek esetében is vannak olyan játékosok, akik egy gépen nagyon szerencsésnek bizonyulnak, míg más játékosok ugyanazon a gépen folyamatosan csak veszíteni tudnak. A sikerhez vezető út fele egyszerűen abból áll, hogy megtaláld azokat a nyerőgépeket, amelyek a legjobban illeszkednek a játékstílusodhoz és amelyeken a legnagyobb szerencséd van.

Ehhez elengedhetetlen, hogy minél több különböző játékot próbálj ki és objektív módon nyomon kövesd a nyereményeid alakulását. Nem az számít, hogy melyik nyerőgépet találod a legizgalmasabbnak, hanem az, hogy mely nyerőgépeken tudsz a legtöbbet nyerni! Ne ess bele abba a kezdők által gyakran elkövetett hibába, hogy folyamatosan csak a kedvenc játékoddal játszol. Azon a gépen kell játszanod, ami a legnagyobb szerencsét hozza neked, akkor is, ha nem találod különösen izgalmasnak vagy érdekesnek.

A Nyerőgépek Legfontosabb Paraméterei

Bár mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia azt, hogy a saját játékstílusához mely slotok illenek a legjobban, van néhány olyan paraméter, amely segíthet ezt eldönteni. Az online játékgépek két legfontosabb paramétere az RTP nyereménykifizetési érték és a volatilitás. Az RTP nyereménykifizetési érték azt mutatja meg, hogy az adott játékgép hosszú távon vizsgálva a bedobott pénz hány százalékát osztja vissza különböző nyeremények formájában. Minél magasabb ez az érték, annál jobban fizet a nyerőgép. Persze az is lehet, hogy neked pont egy kisebb RTP értékkel rendelkező gépen lesz nagyobb szerencséd. Ezt soha nem lehet tudni. Mindenesetre a 95%-nál kisebb RTP értékkel rendelkező nyerőgépeket a legtöbb játékos hanyagolja, mert ezek ma már nem minősülnek jól fizetőnek.

A nyerőgépek másik fontos paramétere a volatilitás, amely azt mutatja meg, hogy az adott játékgép által kiosztott nyeremények mérete mennyire eltérő, valamint a győztes körök között mennyi idő telik el átlagban. Minél magasabb a volatilitás, annál ritkábban pörgethetsz győztes kört és annál eltérőbb méretű nyereményeket kaphatsz. A magas volatilitású gépek hátránya tehát, hogy kiszámíthatatlanok és hosszabb ideig kell játszani velük, hogy nyerj, előnyük azonban, hogy rendkívül magas nyereményeket is kínálhatnak. Ezzel szemben az alacsony volatilitású játékgépek inkább a biztosabb játékot preferáló játékosoknak imponálhatnak, hiszen ezeken akár már néhány pörgetés után is nyerni kezdhetsz, igaz jellemzően alacsonyabb nyereményeket.

Így Növelheted A Nyereményeidet

A modern online nyerőgépek becsaphatatlanok és mindenkinek egyenlő nyerési esélyeket biztosítanak, így a játék tisztasága minden esetben garantált. Ennek ellenére van néhány olyan trükk, amellyel megpróbálhatod növelni a nyereményeidet vagy csökkenteni a kockázataidat. Ebben leginkább a különféle online kaszinó bónuszok lehetnek a segítségedre. Ha jól használod a különféle promóciós ajánlatokat, akkor növelheted a nyereményeidet, csökkentheted a kockázataidat és akár az elszenvedett veszteségeid után is kárpótlást kaphatsz.

Az egyik ilyen bónusz lehetőséget az ingyenes nyerőgépes pörgetések jelentik. Ezek jelenthetnek akár 10, akár 200 kört is, a kaszinó által kijelölt online slotokon, melyekhez a kaszinó állja a tétet, a nyeremények azonban téged illetnek. Ez a bónusz tehát remek alkalmat biztosít a legjobb közönségkedvenc nyerőgépekkel való teljesen kockázatmentes ismerkedésre, hiszen a saját pénzedből neked semmit nem kell hozzá kockáztatnod. Az ingyenes pörgetések bónuszt elérheted az üdvözlő bónusz és később a hűségjutalmak keretein belül is.

Egy másik bónusz, a befizetési bónusz a nyereményeid növelését segítheti. A befizetési bónusz keretein belül az általad az online kaszinó egyenlegedre feltöltött összeget a kaszinó a meghatározott mértékben egészíti ki. Egy 150%-os befizetési bónusz például azt jelenti, hogy amennyiben te 10,000 forintot töltesz fel az egyenlegedre, úgy a kaszinó azt még további 15,000 forinttal egészíti ki, így neked összesen 25,000 forint fog a rendelkezésedre állni a játékhoz. Ezáltal úgy tudod növelni a játékra feltett tétet és ezáltal a nyereményeidet, hogy ahhoz fel tudod használni a bónusz egyenleget és nem kell a saját pénzedből többet kockáztatnod.

Végezetül az utolsó és egyben talán legkülönlegesebb online casino bónusz, amely segíthet a nyerőgépekkel való ismerkedésben a cashback pénzvisszafizetési bónusz. Míg az összes többi kaszinó promóció aktív bónusznak minősül, vagyis a nyereményeid növelését segítik elő, addig a cashback egy passzív bónusz, amely a már elszenvedett veszteségeid után kárpótol. A cashback összege általában 3 és 12 százalék között mozog. Minél magasabb a hűségszinted, annál magasabb cashbackre számíthatsz. A cashback általában a hét végén fizeti vissza az adott héten elszenvedett veszteségeid meghatározott százalékát.

Top