You are here
Home > Trend >

Mi az a Samsung ökoszisztéma és hogyan könnyítheti meg az életünket?

Mindannyian ismerjük az „okoseszköz” és „okosotthon” kifejezéseket. Ezek általában nagyfokú digitalizációra, okosfunkciókra és széles skálájú képességekre utalnak. A Samsung azonban szinte új szintre emelte mindezeket és megalkotta a Samsung ökoszisztémát, amellyel korábban soha nem látott fokú együttműködés alakítható ki okoseszközeink között.

Mi az a Samsung ökoszisztéma?

A Samsung ökoszisztéma a Samsung eszközök közötti páratlan együttműködést jelenti: lehetővé teszi az eszközök összekapcsolását, a felhasználói élmény tovább emelését és a mindennapi használat minden eddiginél könnyebbé tételét.

Hogyan segíthet a hétköznapokban a Samsung ökoszisztéma?

Töltésmegosztás

A Samsung ökoszisztéma egyik leginkább formabontó felhasználási módja a töltésmegosztás. Amennyiben együttesen használod Samsung okostelefonodat, illetve fülhallgatódat, lehetőséged van ezen funkció használatára. Az okostelefonod meghatározott töltési százalék fölött képes töltöttségéből „átadni” a fülhallgatónak, így akkor sem kell aggódnod, ha indulás előtt elfelejtetted azt feltölteni!

Alkalmazásfolyamatosság

Az alkalmazásfolyamatosság lehetővé teszi, hogy szinkronizált eszközeid alkalmazásai egymással kommunikáljanak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy tabletről, okostelefonról, de akár okosóráról is elérheted ugyan azokat a jegyzeteket, fájlokat – majd szerkesztés után a változtatások minden másik eszközödön is megjelennek. Így ha útközben, sietősen kell elvégezned egy feladatod, nem kell attól tartanod, hogy az irodába érve már el is felejtkezel róla!

Billentyűzetmegosztás

Amennyiben okostelefonodon végeznél el néhány feladatot, de nincs kedved vagy időd bepötyögni mindent, nem kell mást tenned, csak elővenni Samsung tableted billentyűzetét! A Samsung ökoszisztéma lehetővé teszi a billentyűzetmegosztást, amellyel csatlakoztatás vagy fizikai kompatibilitás nélkül is használhatod a kiegészítőt mobiltelefonodhoz is!

Háztartási gépek távoli irányítása

Mit sem érnének a Samsung okos háztartási gépei, ha nem lennének összehangolhatók az egyéb eszközökkel! Szerencsére a Samsung ökoszisztéma lehetővé teszi, hogy akár távolról is irányítsd okostelevíziódat, Samsung hűtődet vagy porszívódat! Kapcsold össze eszközeidet wifi elérés segítségével, majd irányítsd otthonod berendezéseit akár országokkal távolabbról is!

Amennyiben te is kipróbálnád a Samsung ökoszisztéma nyújtotta lehetőségeket, látogass el a SES.HU-ra! A Samsung hivatalos magyarországi partnereként webáruházukban elérhetőek a legújabb okoseszközök, amelyek összehangolásával te is kialakíthatod a saját ökoszisztémádat.

Top