You are here
Home > Magazin >

Így Maxold Ki Az Online Kaszinó Ingyenes Pörgetéseket

fogadás

Az online kaszinók világában manapság sokféle kedvező bónusz várhatja az újonnan érkező játékosokat. A befizetés előtti bónusz és az akár több százezer forint értékű befizetési bónusz mellett az ingyenes nyerőgépes pörgetések a legnépszerűbb promóció. Az üdvözlőbónuszok elsősorban arra szolgálnak, hogy az új játékosok a szokásosnál is kedvezőbb játékfeltételek mellett próbálhassák ki az új játékokat, illetve a gyors nyereményhalmozást is elősegíthetik. Nagyon nem mindegy azonban, hogy hogyan használod fel ezeket a bónuszokat. Ha céltalanul elpazarlod őket, akkor nem fogsz előbbre jutni, ha azonban okosan használod fel a promóciókat, akkor komoly előnyből indulhatsz a többi játékossal szemben. Olvass tovább és tudd meg miként érdemes felhasználd az ajándékba kapott online kaszinó ingyenes pörgetések bónuszt!

Így juthatsz hozzá te is

Ingyenes pörgetéseket ma már szinte az összes kaszinó kínál. Ha nem tudod, melyiket válaszd, akkor tudjuk ajánlani a Vulkan Vegas befizetés promóciót. Ez egy kiemelkedően kedvező slot játékgépes promóciós ajánlat. Az ingyenes pörgetésekre kaszinótól függően már közvetlenül a regisztráció után vagy az első befizetésed után válhatsz jogosulttá. Az online casino regisztráció rendkívül egyszerű és alig 5 percbe fog telni. Csupán néhány alapvető adatra és egy működő email címre lesz szükséged. Működő email címre mindenképp szükséged lesz, hiszen enélkül nem tudod megerősíteni a regisztrációdat és nem leszel jogosult a bónuszokra. Az ingyenes pörgetések általában a kaszinó által kiválasztott nyerőgépeken használhatóak fel. A pörgetések érkezhetnek egy részletben, vagy több napra elosztva is. Gyakori mostanában például, hogy mondjuk 100 ingyenes pörgetést 5 napra elosztva kapsz meg, tehát minden napra 20 darab jut. Az ingyenes pörgetéseket általában csak 1-2 napod van elhasználni, utána elvesznek, így nem érdemes haboznod ezzel kapcsolatban.

Valódi nyeremények kockázatok nélkül

Az ingyenes pörgetések és a demo pörgetések közti nagy különbség, hogy a slot játékokat demo módban használva játékpénzben játszol és soha nem fogsz igazi nyereményeket szerezni. Ezzel szemben az ingyenes pörgetések bónuszt felhasználva úgy szerezhetsz nyereményeket, hogy közben semmit nem kell kockáztatnod a saját nehezen megkeresett pénzedből. Ezekhez a pörgetésekhez ugyanis maga a kaszinó állja a tétet! Az ingyenes pörgetések általában 10-20-50, esetleg 100 forintos tétben megjátszott köröket jelentenek. Az ingyen pörgetés promóciót csak néha tudod bármelyik nyerőgépen felhasználni. A legtöbb esetben a kaszinó kiválaszt egy vagy néhány nyerőgépet, amin felhasználhatod ezt a promóciót. Ha a pörgetéseket több részletben kapod, akkor jellemzően a kiválasztott nyerőgépek is ennek megfelelően változnak. A kiválasztott nyerőgépek listája időről időre változik, mindig újabb nyerőgépek kerülnek bele.

Annak, hogy a kaszinó kiválaszt számodra bizonyos nyerőgépeket, amelyeken játszhatsz az ingyenes pörgetésekkel, több oka is van. Először is ez egyfajta promóciós lehetőség. A kaszinó igyekszik mindig a legjobb, legújabb, legnépszerűbb nyerőgépeket megmutatni az új játékosoknak. Másrészt mivel sok új játékos tejesen zöldfülű, ezekkel a választásokkal valószínűleg egyébként is jobban járnak, mintha saját maguk próbáltak volna jó slot játékot találni. A legtöbb online nyerőgép RTP értéke nagyon hasonló, jellemzően 95 és 98 százalék közötti. Ez azt jelenti, hogy nincs nagy különbség abban, hogy a gépek mind kiválóan fizetnek. A különbség a maximum nyeremény nagyságában és a nyertes körök gyakoriságában, a játékmenet pörgősségében, a bónusz játékokban és az egyéb extra funkciókban és a szerencsefaktorban mutatkozik meg. A szerencsefaktor azt jelenti, hogy lehet, hogy neked egy olyan nyerőgép fog a legjobban fizetni, amin más szinte csak veszít és fordítva. Ennek megfelelően érdemes minél több nyerőgépet kipróbálnod, amíg meg nem találod a saját kedvenceidet. A kaszinó az ingyenes pörgetésekkel ebben próbál segíteni, többféle játékmenetet kínáló, népszerű nyerőgépet kiemelve neked.

Demo Játékmód

Ha elfogytak az ingyenes pörgetéseid, de te még mindig nem vagy biztos magadban, azzal sincs semmi probléma. A legtöbb nyerőgépet ugyanis korlátlan alkalommal kipróbálhatod kockázatmentesen, demó játékmódban. A demó játékmód lényege, hogy bár valódi nyereményeket nem szerezhetsz, valódi pénzt sem kell kockáztatnod. Így biztonságban ismerkedhetsz a különféle nyerőgépekkel játékpénzben, amíg csak szeretnél. A nyerőgépek demo és valódi pénzes változatai között szigorúan soha nincs különbség. Mind az RTP nyereménykifizetési érték, mind a játékmenet tökéletesen megegyezik, így valódi pénzes játékmódban is pontosan ugyanabban az élményben lesz részed, mint demo játékmódban. Ha teljesen új vagy a szerencsejátékok világában, akkor az ingyenes pörgetéseket felhasználva és ha szükséges, akkor még a demo játékmódot is felhasználva próbálj minél több különféle nyerőgépet kipróbálni, hogy megtalálhasd azokat, amelyeken a legnagyobb szerencséd van.

Reload bónuszok

Ha elhasználtad a csatlakozásért járó ingyenes pörgetéseket, de további ajándék pörgetésekre vágysz, akkor sincs gond. Az ingyenes pörgetések az egyik legközkedveltebb promóció, ami gyakran a regisztráció után is rendszeresen elérhető az aktív játékosok számára. Az egyik ilyen lehetőséget az úgynevezett reload bónuszok biztosítják. Reload bónusz jellemzően minden hét vagy hétvége első egyenlegfeltöltésért jár és alkalmanként további 50-100 ingyenes pörgetés ütheti érte a markod. További lehetőség ingyenes pörgetéses promóciók szerzésére szimplán az aktív játék és a hűségprogramban való részvétel. Ahány online kaszinó, annyi féle módszer van további ingyenes pörgetések szerzésére. A lényeg ezzel a promócióval kapcsolatban mindig változatlan marad. Az ingyenes pörgetések legfőbb célja, hogy új nyerőgépeket tudj kipróbálni. Ezt a kaszinó sokszor megkönnyíti, az aktuálisan éppen népszerű vagy legújabb nyerőgépek kiemelésével.

Top